Повечето клиенти разбират IT поддръжката, като поправка на компютъра, но това е само една част от многото дейности, с които трябва да се занимава “IT то”.

За да може една или повече системи в офиса или у дома да работят нормално и с необходимата производителност, наетият специалист трябва да конфигурира подходящо всички системи, като компютри, монитори, принтери, принт-сървъри, WIFI и LAN мрежи. Веднъж настроена, системата има нужда от периодични – профилактика и поддръжка с цел предотвратяване на евентуални проблеми, за които можете да прочетете в “Ремонти и ъпгрейди”.

Настолните компютри се нуждаят от чести ъпдейти на софтуера, редовно сканиране за вируси и друг зловреден софтуер, който би нанесъл вреди, редовно почистване от прах и множество подобни операции гарантиращи максимална работоспособност и дълъг експлоатационен срок.

Горното се отнася с пълна сила и за лаптопите, като тук почистването от прах е особено важно и често е пренебрегвано, което води до чести фатални повреди. Това се случва особено след изтичане на гаранцията, защото за 2г. в машините се натрупва много прах и се стига до значителни прегрявания и съответно сериозни повреди.

Ние Ви редлагаме цялостна хардуерна и софтуерна поддръжка на компютърна техника и периферия, като можете да ни наемете, както еднократно, така и абонаментно, когато се налага по висока степен на сигурност и надеждност на ползваното от Вас оборудване.

Предлагаме и дистанционно обслужване с програми за отдалечен достъп в случаи на спешна необходимост от професионална намеса или дори само за малко помощ – когато това е възможно.