Ценообразуването в IT бранша е свързано с часовете труд използвани за решаването на проблема или изграждането на съответната система, като варира в зависимост от това дали дейността е рутинна или е нов нерешаван проблем.

Средната цена на час е 15лв.

При повикване на Място 15-25лв. + часовете за отстраняване на повредата, като минималното е един час.

При необходимост от ремонт на устроиството при нас, начисляваме само 25лв. за транспорт (вземане и връщане на ремонтираното устройство) и при установяване на дефекта и необходимото време за отстраняването му, информираме клиента за сумата на ремонта и искаме потвърждение от него за извършването му. При отказ от ремонт вземаме такса диагностика 15лв.

Инсталирането на нов компютър в зависимост от операционната система е 20-40лв. Пълно конфигуриране на компютъра със всички необходими за ежедневната употреба програми, всички ъпдйити – 100% готов за употреба цената е 50-80лв.

Аудио озвучаване на професионално ниво за по-малки пространства с до 4-5 колони е възможно вече да се осъществи на стойност под 500лв.

За видеонаблюдение е трудно да се определи цена, заради огромното разнообразие на възможности, но все пак при наличие на компютър от ваша страна, можем да изградим сравнително евтино и надеждно наблюдение под 250лв. Възможни са и по-евтини варианти с уеб камери, но това вече е за съвсем неотговорни цели.

Винаги предлагаме на клиентите си различни варианти в ценово и качествено отношение, за да задоволим максимално изискванията на клиента.